Rólunk

Rendelj nálunk, az alábbi elérhetőségeken:
+36 20 435 7507
sutitrafik@gmail.com

Anita

Mózes-Vigh Anita vagyok cukrász, műhely tulajdonos. 2013-óta sütöm a tortákat, készítem a süteményeket. Pályaelhagyó banki dolgozóként kerestem a kreatív utamat, amit a cukrászatban és a torták-sütemények készítésében találtam meg.
A saját kézműves cukrász műhelyemet 2017-ben nyitottam meg, Budapest XII. kerületében, ahol is már a kezdetektől örömmel és szeretettel készítem nektek ezeket a finomságot. A kínálatban szereplő sütemények, torták a hagyományos
tapasztalatokra építve, ugyanakkor a mai kor igényei szerint „újragondolva” születnek meg.
Nálunk igazi vaj, igazi csokoládé, minőségi kakaó, kávé, finom eszenciák-kivonatok kerülnek a süteménybe. Igyekszünk változatos egészséges alternatívát is nyújtani ételérzékeny vásárlóinknak.
Megrendelésre készítünk tortákat, süteményeket, kekszeket, brownie-kat, cakepop-okat, céges logózott desszert ajándékokat, esküvői desszertasztalokat, esküvői tortákat és még sorolhatnám…
Hiszünk abban, hogy a kiváló minőségi alapanyagokból igazán finom süteményeket készítünk és ha ez a sütemény még magas színvonalú esztétikai élményt is nyújt, akkor igazán feledhetetlen az élmény!
Megrendelőink gyakori pozitív visszajelzéssel tudatják velünk, hogy nagyon jó úton haladunk, ezt a visszatérő elégedett vásárlóink is újra-és újra megerősítik.
Csapatunkat Édesanyám is erősíti sok házi receptúrával és több, mint 40 éves sütési tapasztalattal, valamint a közelmúltban csatlakozott hozzánk Eszter is.

Eszter

Tóth Eszter vagyok, hobbicukrász, cukrász. Hobbiból szakma lett az életemben.
A családomban mindig is óriási hagyománya volt a sütésnek, nem volt nehéz beleszeretni édesszájúként ebbe a tevékenységbe. Régen nagymamámmal, anyukámmal, ma már a kislányommal sütünk lelkesen a családnak, Anitával pedig nektek.
Anitával egyébként egy tanfolyamon találkoztunk, nem véletlenül, hiszen mindketten folyamatosan törekszünk a fejlődésre, új technikák megismerésére. Ahogy mondani szokás, működött köztünk a kémia, így arra gondoltunk, egyesítjük erőinket. Ezt nagyban megkönnyíti az a tény, hogy mindketten ugyanabban a küldetésben hiszünk, amiről már Anita fentebb írt nektek.
Válasszatok kérlek a kínálatunkból, hadd kápráztassunk el titeket, családjaitokat, barátaitokat a fantasztikus édességeinkkel! Ha egyedi elképzelésetek van, ne hezitáljatok, hívjatok, írjatok!

Partnereink